Klantenservice

[vc_row][vc_column][vc_tta_accordion style=”modern” shape=”round” spacing=”1″ gap=”1″ c_icon=”chevron” active_section=”2″ collapsible_all=”true”][vc_tta_section title=”Contact” tab_id=”1450770533832-a53593d7-7dd5″][vc_column_text]Wilt u contact opnemen met Schaapvaak? Maak dan gebruik van ons contactformulier of mail naar info@schaapvaak.nl[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Betaalmogelijkheden” tab_id=”1450770533990-f3a09d02-45e2″][vc_column_text]Alle prijzen in onze webwinkel zijn inclusief 21% BTW. U kunt bij Schaapvaak op verschillende manieren betalen:

ideal betaal gratis via uw eigen bank

creditcard betaal met uw creditcard (2,50 Euro)

paypal betaal via uw PayPal account (kosten?)

geld betaal contant in onze showroom

Wilt u een grote bestelling doen en op factuur betalen? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Ruilen en retour” tab_id=”1450771155395-f5195104-2b26″][vc_column_text]Bij Schaapvaak vindt u alleen de beste en mooiste schapenvachten en koeienhuiden. Bent u toch niet tevreden over uw product dan kunt u het product binnen 28 dagen retour sturen. Het is mogelijk om uw schapenvacht of koeienhuid te ruilen. Als u liever uw geld terugkrijgt, dan ontvangt u het gehele aankoopbedrag terug. [/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Levering” tab_id=”1450770814053-c8888336-5c5f”][vc_column_text]Levering binnen Nederland is gratis. Schaapvaak wil graag dat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw vacht. Uw bestelling wordt daarom altijd binnen 2 dagen verzonden. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u hiervan een bevestiging per e-mail.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Voorwaarden” tab_id=”1450770817762-a9b57436-e1e4″][vc_column_text]Als u niet helemaal tevreden bent over uw product, dan moet u binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop per e-mail of telefoon aan Schaapvaak melden dat u het product wilt retourneren. Na het verstrijken van deze periode is retourneren niet meer mogelijk.

  • Na het versturen van uw retour melding, heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren aan Schaapvaak.
  • Het is belangrijk dat het product niet gebruikt of beschadigd is.
  • U betaalt de verzendkosten voor het retourneren.
  • Bij ruilen: u ontvangt de door u gewenste schapenvacht zodra Schaapvaak de oorspronkelijke bestelling retour heeft ontvangen. Indien er sprake is van een prijsverschil dient u het resterende bedrag vooraf te betalen. Indien het nieuwe product dat u wilt ontvangen goedkoper is, betaalt
  • Schaapvaak het verschil aan u terug.
  • Bij retourneren: als de vacht niet beschadigd of gebruikt is en binnen de daarvoor geldende termijn aan ons is geretourneerd, ontvangt u het aankoopbedrag retour.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Onderhoud schapenvacht” tab_id=”1450770819270-5ea5e645-e9af”][vc_column_text]Een schapenvacht is een natuurlijk product. Door de aanwezigheid van natuurlijke vetten (lanoline) reinigt een schapenvacht zichzelf. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van een mooie schapenvacht, adviseren wij om uw schapenvacht regelmatig uit te kloppen en te luchten. Ook kunt u de schapenvacht eenvoudig stofzuigen.

Schapenvacht opfrissen

Om uw schapenvacht op te frissen kunt u de vacht buiten in de mist of na het douchen in de badkamer hangen. In de winter kunt u de vacht in de sneeuw leggen met de wolkant naar beneden. De sneeuw absorbeert het vuil.

Zit er een vlek op uw schapenvacht?

Geen paniek! Als de vlek nat is, kunt u deze droog deppen met wat keukenpapier of een droge (hand)doek. Is de vlek opgedroogd? Dan kunt u de vlek verwijderen met een vochtig doekje. Het is belangrijk dat u de vlek niet in de vacht wrijft, maar steeds deppende bewegingen maakt. Verdwijnt de vlek niet? Dan kunt u een klein beetje groene zeep gebruiken

Schapenvacht wassen

Wij adviseren om uw schapenvacht zo min mogelijk te wassen. Door het wassen verdwijnen de natuurlijke vetten (lanoline) die in een vacht zitten. Hierdoor verliest een schapenvacht de natuurlijke glans en souplesse. Wilt u toch graag uw schapenvacht wassen? Was de vacht dan bij voorkeur met de hand in koud water zonder zeep of gebruik het wolwasprogramma van uw wasmachine. Wring de vacht na het wassen voorzichtig uit en laat de vacht verder drogen op kamertemperatuur.

Schapenvacht drogen

Is uw vacht nat geworden? Schaapvaak adviseert om uw vacht op kamertemperatuur te laten drogen. Zorg ervoor dat uw schapenvacht goed opdroogt. Afhankelijk van de dikte van uw vacht, kan dit enkele dagen tot een week duren. Om de vacht soepel te houden, is het slim om deze dagelijks even te bewegen of op te rekken. Droog uw schapenvacht niet in de droger, over de verwarming of in direct zonlicht.

Schapenvacht borstelen

Om te voorkomen dat de schapenvacht op den duur gaat klitten, kunt u de vacht borstelen. Hiervoor kunt u een normale haarborstel of een hondenborstel gebruiken. Borstel voorzichtig zodat u de wol niet uit de vacht trekt.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]