Ruilen en retour

Bij Schaapvaak vindt u alleen de beste en mooiste schapenvachten en koeienhuiden. Bent u toch niet tevreden over uw product dan kunt u het product binnen 28 dagen retour sturen. Het is mogelijk om uw schapenvacht of koeienhuid te ruilen. Als u liever uw geld terugkrijgt, dan ontvangt u het gehele aankoopbedrag terug.

Als u niet helemaal tevreden bent over uw product, dan moet u binnen 14 dagen na ontvangst van uw aankoop per e-mail of telefoon aan Schaapvaak melden dat u het product wilt retourneren. Na het verstrijken van deze periode is retourneren niet meer mogelijk.

Voorwaarden:

  • Na het versturen van uw retour melding, heeft u 14 dagen de tijd om het product te retourneren aan Schaapvaak.
  • Het is belangrijk dat het product niet gebruikt of beschadigd is.
  • U betaalt de verzendkosten voor het retourneren.
  • Bij ruilen: u ontvangt de door u gewenste schapenvacht zodra Schaapvaak de oorspronkelijke bestelling retour heeft ontvangen. Indien er sprake is van een prijsverschil dient u het resterende bedrag vooraf te betalen. Indien het nieuwe product dat u wilt ontvangen goedkoper is, betaaltĀ Schaapvaak het verschil aan u terug.
  • Bij retourneren: als de vacht niet beschadigd of gebruikt is en binnen de daarvoor geldende termijn aan ons is geretourneerd, ontvangt u het aankoopbedrag retour.